2010. július 2., péntek

Virtuális Én



Szinte mindegyik közösségi portálon van egy profilom és szinte minden nap körülnézek, hogy mi is zajlik a közösségben, ki kivel, ki hogyan és mikor...
Valaki jön hozzám, akivel már nagyon régóta nem találkoztam és aki fontos nekem. Fontos, hogy jól nézzek ki, hogy reggel, ébredés után is szépnek lásson . Úgy, mint régen. Ám régen ez valahogy sokkal, de sokkal egyszerűbb volt. Nem is volt kérdés. Most az.
S mialatt készülök a találkozásra, szinte betegesen rettegek attól, hogy mi lesz, ha ez nem így lesz. Mi lesz, ha nem lát szépnek, hiszen eltelt vagy két és fél év azóta, hogy együtt voltunk minden nap.
Mondjam le az egészet?
Mennyivel egyszerűbb a virtuális önmagam megalkotása. Közösségi profiloldalaimra
természetesen csak azokat a képeket teszem fel, amik ha nem is jól, de legalábbis tűrhetően néznek ki rólam. Átgondolhatom, hogy mit is mondjak-írjak magamról , és semmi nem sülhet el rosszul.
Ha mégis, akkor delete.
Nem vagyok látható rosszkedvűen , legalábbis rosszkedvem is csupán kreált, nem is én vagyok, hanem egy virtuális , csinos animáció.
Üzenek és kifejezem önmagam, de  reakció késik, mert lehet, hogy Te vagy bárki más nem vagy éppen a gépnél. Így aztán nekem is van időm elgondolkodni a válaszon és a következő önkifejező mondaton.
E l v i r t u á l i a s o d t a m. Szomorú. Nem rossz, hiszen akkor biztosan nem csinálnám. Biztosan?

6 megjegyzés:

  1. Ami átjön belőled az kedves természetes és szeretnivaló!
    Úgyhogy érzésem szerint nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy kócosan álmosan rosszkedvűen is vonzó leszel!

    VálaszTörlés
  2. de tartok tőle, hogy ehhez a véleményhez leginkább a melleimen át vezetett az út...:)

    VálaszTörlés
  3. Ez kétségtelen!
    Láttam lili blogjában a jó melledet, megnéztem, hogy a mell boldog tulajdonosa hogy ír.Konstatáltam, hogy jól és mellesleg arra gondoltam, hogy jól fog esni amit írok:-)
    Remélem nem bántottalak meg!

    VálaszTörlés
  4. már írtam, édes vagy...és ha tetszik a mellem , azzal egyáltalán nem bántottál meg..

    VálaszTörlés
  5. Mi az ,hogy tetszik! bele vagyok szeretve:-)

    VálaszTörlés